måndag, maj 04, 2020

Liten lila sjal

Klockan närmar sig 16.30 och det är dags för mej att stänga datorn och gå ut och njuta av solen. För tillfället är jag ensam hemma och det är riktigt, riktigt skönt. Lite orolig är jag dock över att karlarna kanske har hamnat på villovägar...

Idag har jag haft undervisning på distans under förmiddagen och det var så superduper härligt att igen få undervisa. Jag riktigt kände hur livsandarna vaknade. Hur ska jag klara mig om jag inte får göra det jag älskar allra mest att jobba med?

För nästan två veckor sedan, närmare bestämt den 18.4 fick jag den lilla lila sjalen färdig. Jag har bara glömt att visa den!
Garn: Sockgarnet Mellanweit från Lana Grossa
Åtgång: 72 g
Stickor: Nr 4

M fick den i gåva förra lördags. Det var dock hennes mamma, som genast tog sjalen till sin!
Lättstickad. Önskar dock att jag haft ett annat garn, men färgerna är ju fina. Och hela det kvarvarande nystanet gick åt. Bra att det inte blev restgarn över.

Nu ska jag verkligen ta mej från datorn innan jag fastnar här någonstans!
Ha det bra!


2 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Såå roligt att du också hamnade på Strömsös kal1. Jag satt som klistrad om onsdagkvällarna.Jättekul. Har stickat två sjalar och på köpet fick jag ont i några fingrar. Var väl för ivrig. Men skit samma. Det finns ju Panodil och så vila ett tag från stickningen såklart. Jättesnygg färg på din sjal tycker jag.
Häftigt att jobba på distans.Det är mycket som funkar i vår datoriserade värld.
Ha det fint. Kram Eva

Inge sa...

Det var riktigt härligt att Strömsö ordnade den där sjalstickningen. Lite stressad blev jag , för jag håller på med två "evighetsprojekt" och har redan för två år sedan påbörjat virkning av sommarsjal. Har sett att energiska finska kvinnor också har haft online stickmöten i Instagram, Teams och Google meet. Men jag har inte hunnit delta i dem. Känns som om tiden inte räcker till. Kul dock att kunna mötas och ha en stickgemenskap, som jag annars saknar här med mina två karlar!
Ha det bra!
Kram
Inge