lördag, augusti 22, 2020

Sysselsatt

Med barnbarn på besök är man alltid sysselsatt. Visserligen gick lilla A fram till ytterdörren ett par gånger och visade bestämt att nu vill hon ut och leka. Men vi lekte också inomhus och då var det minsann fart på:

Här har vi haft både kaffekalas, byggt torn, ätit svamp, ritat, pusslat, läst och lekt lite med den rätt läskiga spindeln. M är skarpögd som sjutton och undrade genast varför den rosa glasskeden inte fungerade! Ursprungligen har ju skeden hamnat i leklådan just för att den där lilla plastgrejen man ska trycka på för att få fina glassbollar är sönder.

Nu ska jag ta itu med något, som jag skjutit upp hela sommaren, nämligen städa databordet. Huuu! Vädret är nämligen perfekt för inomhusjobb.
Men vi har redan kommit ihop oss med dubbelmorfar om vad som får stanna kvar här på bordet och vad som ska dumpas. Han vill absolut ha kvar den urgamla skrivaren, som inte längre fungerar. Morrr! Den tar upp alldeles för mycket plats. Och han använder den som kopieringsmaskin kanske en gång på fyra månader. Och det är urusel kvalitet på kopiorna. Och man får inte längre färg till den gamla trotjänaren från urtiden. Suck! Teknikskrot, som nog bara ska slängas. Utrymmet på databordet behövs för viktigare saker, därmed basta!


Önskar er alla en riktigt skön fortsättning på lördagen.

Inga kommentarer: