torsdag, november 05, 2020

Det blåser

Just nu har jag en lugn stund här hemma, men schhh, säg inget åt dubbelmorfar, som väntar sig fullkomlig markservice med nybakat jästbröd och jag vet inte allt vad. Det var en lååång lista med göromål, som han räknade upp för mej innan han tog min bil och åkte iväg till grannbyn för att röja och städa upp lite grann.

Jag har jobbat hårt framför datorn och ska iväg till stan på jobb, så lite stickledigt tänker jag ta innan det är dags att dra. Konstigt nog är många av mina kurser placerade efter kl. 16 det här läsåret. Jag undrar vem som riktigt har planerat min kalender. Någon jag känner?

Idag blåser här, dock inte lika mycket som i måndags då Topi-stormen ven över hav och land. Vid Varlaxudden kunde man i måndags se minst sagt dumdristiga karlar!





Endast en lyckades med konststycket att stå upp på sin bräda. Men någon borde nog ta ett allvarligt snack med de här männen. De där stenarna är farligt nära. Säkerhet är a och o när man surfar, vare sig det är i vattnet eller på Internet. Så det så!
På söndagen hade de här våghalsarna surfat i Hangö.

Undrar om de kontaktar varandra och berättar var det finns höga vågor? Ni vet, så där som fågelskådarna när de får syn på en sällsynt fågel.

Och nu är det stickning, som gäller, före jobbet.
Ha en riktigt mysig kväll!



1 kommentar:

Evas Pyssel sa...

Det där såg livsfarligt ut. Men det är nog nördar som håller på med sådant nu.
Stickning här med !! Ha det fint //Eva