tisdag, november 17, 2020

Bra flyt

Idag har jag haft bra flyt på jobbet. Härligt. Det å sin sida gjorde att jag trängde in en extra grej i morgon i ett fullspäckat schema. Oj, nej, oj, nej. Hoppas att det inte tar längre tid än 15 minuter, fast jag vet ju inte vad jag ska säga, så få se nu sen.

I dag lyckades jag klara av två helt olika smarttelefoner och jag var så glad att jag fick det att fungera. Lika glad som den deltagaren, som minsann att hade försökt med alla världens råd och till och med läst tips på engelska. Den andra deltagaren hade helt stillsamt gett upp och tänkte att det inte går och att telefonen borde bytas ut. Nu just med coronapandemin grasserande är det många som är i blåsten med sina tekniska mojänger. Vilken tur då att fria bildningen finns och att vi har olika typer av drop-in där man dyker upp med sitt bekymmer och i bästa fall får hjälp med det. Låg tröskel verksamhet då den är som bäst.

Trots att jag älskar mitt jobb, så skulle jag nog inte riktigt ha tid med det just nu. I kväll väntade nämligen de här nystanen på mej här hemma. Två par sockor är beställda med det här mjuka sköna garnet, som beställaren själv har inhandlat. Detta belastar alltså inte mitt överfulla garnlager, så ni kan lugnt andas ut. Nu gäller det att klura ut mönster, storlekar och... ja sedan sätta igång med en provlapp. Det är en underbar varmröd färg på det där garnet.

Nä, nu är det dags för mej att sätta punkt här, för det blir en lång dag i morgon och jag ska ha flera väskor packade med olika kursmaterial... matsäcken får jag fixa i morgon.

Ha det bäst!


Inga kommentarer: