onsdag, april 21, 2021

Grodsockor

I morse steg jag upp före jag vaknade, slängde i mej frukosten och satte mej full av energi framför datorn. Här skulle planeras de sista datakurserna i stan. Tjohoo! Allt gick bra i början, men sedan insåg jag att dels har dygnet 24 timmar och dels har veckan ett begränsat antal dagar, så jag kommer inte att få in alla spännande kurser i mitt schema. Jag blev så förtvivlad att jag stängde datorn och började istället fästa garnändar innan veckomötet började.

Så nu har jag ett litet projekt färdigt:

Modell: Grodsockor enligt modell från Lankava.
Garn: 7 bröder, Nalle, Baby Merino och Mumin från Novita
Åtgång: 50 g
Stickor: Nr 3½
Virknål: Nr 3

Jag stickade förstärkt häl istället för den som stod i mönstret. Jag hoppas att sockorna passar. Om inte så får mottagaren ge dem vidare. Jag fick aldrig mått på den lilla foten, så det är inte gott att veta.

Det här var ett ofärdigt projekt från förra hösten, så nu har jag golvat en UFO! Tjohooo! Kanske jag nån gång kommer till botten av korgen med ofärdiga projekt?

Som ni ser så håller jag mej till enbart små projekt. Det är så skönt när de blir färdiga. Och eftersom kvällsteet är urdrucket för en timme sedan, så ska jag nu färdigställa följande lilla projekt. Lite fart på stickorna ännu i kväll innan jag kryper ner mellan lakanen och i morgon tar nya tag med kursplanerandet.


Inga kommentarer: