fredag, april 02, 2021

Aprilskämt?

Kära vänner, igår blev ni utan mitt dagliga blogginlägg, för andra gången den här veckan. Beklagar. Nu kan jag inte skylla på EU, liksom förra gången. Nej, nu var det endast min allmänna slöhet och det vackra vädret, som drog mej bort från datorn. Hela förmiddagen igår, från tidig morgon till mitt på dagen, satt jag framför datorn och jobbade intensivt för att kunna vara påskledig. Tyvärr hann jag inte få iväg ett blogginlägg innan det var dags att åka in till stan och hålla närundervisning. Den har fått hållas på grund av att det är frågan om rehabiliterande verksamhet. Och jodå, det är få på plats, vi håller säkerhetsavstånden, munskydd och jag samt en annan har till och med handskar på händerna, så vi är extremt försiktiga.

På förmiddagen hade rektorn skickat en bild på ett chokladägg och skrev i vår Whatsapp-grupp att den som vill ha, får ta så långt lagret räcker. Jag svarade: Tack, jag är just på väg.
Innan jag for iväg hemifrån frågade jag av dubbelmorfar:
– Tror du att det är ett aprilskämt?
Nå, hur skulle han kunna svara på den frågan, så jag tog för säkerhets skull med ett mignonägg. Jag ville ju inte verka dum, ifall jag skulle ha gått på ett aprilskämt. Min plan var glasklar, jag skulle fota mignonägget, skicka det till Whatsappgruppen, tacka för det och önska mina kolleger Glad Påsk.

Det var alltså lite spännande när jag gick till personalens kök på jobbet igår och se...

... där på bordet hittade jag faktiskt ett chokoägg! Och till råga på allt med M:s favoritfigurer Paw Patrol. Det var alltså inget aprilskämt! Stort TACK till den, som donerat chokoägg åt oss på institutet.

Nu återstår här inget annat för min del än att önska er alla en riktigt GLAD PÅSK!



Inga kommentarer: