tisdag, april 20, 2021

Himmelska färger

Idag har jag hållit sista regelrätta kursgången på distans. Känns vemodigt. Till all tur har jag digistöd på distans ännu. Inte för att jag nu blir sysslolös precis, kurserna inför nästa läsår ska planeras och föras in i databassystemet. Hur får man till en bra kursbeskrivning?

Och så är det ju veckomöten, utvecklingsdagar och nu på kvällen hade vi en liten timlärarträff kring seniorpedagogik. Dessutom anmälde jag mej till en distanskurs, som går nästa månad. Så jo, på jobbet fullt upp. Igår ringde min svägerska till sin bror, alltså dubbelmorfar, och då undrade hon vad jag gör nu då det inte får hållas närundervisning. Håhåjaaa, hon skulle bara veta!

På eftermiddagen försökte jag ta mej i kragen och fästa garnändarna i mitt lilla sockprojekt, så jag skulle få det färdigt nån gång. Men det går trögt ska jag säga, alldeles för trögt. Man ska nog inte randa sockorna själv om man är lika ovillig med garnändarna som jag är.

Kvällshimlen har flera kvällar i rad bjudit på en magisk show. Tittar ni riktigt noga efter här, så ser ni ett rosa kors. Alldeles ljuvliga himmelska färger och någonting man kan njuta av  gratis.


Inga kommentarer: