fredag, april 23, 2021

I gott sällskap

Fredagen kunde inte ha börjat bättre. Första arbetse-posten innehöll det här: "Kursläraren är en ytterst kompetent person".
Gissa hur glad jag blev över den feedbacken? Resten av dagen har gått som en dans och jag fick t o m undan lite arbetssaker innan det var dags att åka in till stan.

Jag hade lovat skjutsa minstingen och vara honom behjälplig. Det gjorde jag så gärna, för självklart vill jag vara i gott sällskap. Som tack bjöd han på pizza, det är ju ändå fredag idag.

Och det var riktigt härligt att efter nedstängningen av matställen, pubar och caféer, äntligen kunna vara ute och äta. Tyvärr orkade jag inte med hela pizzan, så skamset fick jag lämna kvar en liten bit, dock en så liten bit att det inte lönade sig att fråga efter en låda och ta med hem.

Nu önskar jag er alla ett riktigt skönt veckoslut. Ingen fara med lite regn och rusk, för då kan man med gott samvete sitta inne och mysa med sin stickning eller virkning. Alternativt baka och frysa in, njuta av en god bok eller spännande film eller varför inte ordna upp fotokaoset i datorn.

Inga kommentarer: