torsdag, april 29, 2021

Onödigheter

Idag hade jag tänkt få världen färdig, alltså få undan alla jobbsaker, så jag skulle kunna vara ledig i morgon. Men nu är klockan redan över 17.30 och jag sitter här fortfarande, så resten av allt datoriserande får nog anstå till i morgon, alternativt efter helgen. Men nästa vecka kan bli lite körig med arbetsuppgifter varje dag och fredagen hellång arbetsdag. Mycket på gång just nu.

Idag lyckades jag tappa en kurs i cyberrymden! Hur det gick till vet jag inte, för det borde inte fungera så att kurser, som man har sparat bara plötsligt är borta och inte syns nånstans. Dubbelmorfar blev riktigt förskräckt då det började osa om mina väl valda svordomar. Varför kan nu inte tekniken fungera så som den ska? Är det en alltför omöjlig bön?

Igår var jag ju iväg till stan och då jag i lilla mataffären kompletterade vårt fruktförråd, så fick jag först syn på den här:

Och förstås måste jag ju bara ha den! En perfekt projektväska, inte sant? Fast jag borde ju nog inte ha så många projektväskor utan mest ha färdiga alster.

Under den där gula kassen, så hittade jag ännu den här:

Och så kom det sig att jag kom hem med två onödigheter från mataffären! Men de kommer nog till användning och säkert är de här hälsosammare än godis och annan tröstmat, eller hur?


 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var hittade du den gula Vill ju ha en

Inge sa...

Hittade den i K-market affären i Lovisa, den som vi kallar för Lilla butiken. Den finns i Fredsby. K har tydligen avtal med Moomin företaget för i K-affärerna hittas de här kassarna.