torsdag, maj 20, 2021

Dagens post

Tur att det har varit grått och regnigt hela dagen idag, för jag har suttit framför datorn och jobbat hårt. Jag har också, så där i sista stund, lämnat in min jobbansökan. Hoppas att jag får fortsätta här i stan. 

Jag började jobba redan i morse innan jag hade fått i mej frukosten. Då handlade det om korrekturläsning av den kommande kursbroschyren. Och så svårt det är att kolla och dubbelkolla att allting stämmer, datum, dag, klockslag, kursplats... Och ja, förstås också kursbeskrivningen.
Sen bara fortsatte det i oförminskad styrka. Nu skulle jag verkligen må bra av en promenad, men vätan är en bra ursäkt för att hålla mej inomhus.

Jag borde ännu göra två saker här på datorn, men jag har ingen lust eller ork längre, för det är dags att ta itu med dagens post. Dessutom måste jag komma ihåg att jag faktiskt jobbar endast 60%! Inte jobba för mycket alltså.

Förutom tidningen med stort T, så kom också den här med dagens post:

Vilken krysslycka! Självklart hinner jag inte med mera datoriserande nu. Vilken tur att jag köpte de där pennorna. Nu kan jag börja fylla i rutor med liv och lust.

Nej, nu ska jag ta en liten bit rabarberpaj och så bara njuta. Datorn får vara riktigt ensam!



Inga kommentarer: