söndag, april 24, 2022

Riva eller inte...

 ...det är frågan, men vad svaret är vet jag dessvärre inte.

Rätt sent igår kväll tänkte jag att nu, nu ska jag lägga upp för den där virkningen jag haft i tankarna rätt länge. Sagt och gjort, jag kämpade med den magiska ringen. Jag får det nästan alltid om bakfoten eller nåja, bakfingret då, så att jag inte kan dra åt ringen, sen när det behövs. Jag liksom inte ser när det blir fel. Suck!

Som ni ser, så övergav jag alltså julvanten fortare än kvickt. Här ska det virkas i spiral och det är inte riktigt min starka sida. Här är tydligen redan från början för lite maskor, så jag får nog ta och skärpa mej och börja om från början. Rivning alltså, men först ska jag bara bli färdig med jobbet här på datorn...

Dagens bra saker:
  • Jag sov ända till klockan halv tio. Så skönt. Jag vaknade visserligen redan klockan fem, men det var nog för tidigt att stiga upp den tiden på en söndagsmorgon. Att det sen blev lite bråttom är en helt annan sak. Vi hann ju i tid med dubbelmorfar och det är huvudsaken.

  • Vi blev bjudna på god laxsoppa och skärgårdslimpa med ost till lunch och den avåts i trevligt sällskap.

  • Äldsta sonen lagade middag och den yngsta kom hit på mat. Så också middagen avåts i gott sällskap.

  • Har fått tag i en timlärare till en spännande kurs, som vi planerade färdigt idag. Skönt att ha det gjort.

  • Har hunnit vara ute en och en halv timme idag.

  • Hela min fyllda varukorg i Prismas webbaffär tömdes helt plötsligt och jag orkade inte gå och välja varorna på nytt. Så jag sparade massor av pengar! Tjohoo, för konstigheter i cyberrymden. Och nej, nej, det var inte frågan om garn utan om sådant som kan behövas inom en snar framtid. Äldsta sonen fnyste och tyckte att jag bara kollade på leksaker!

  • Den här veckan har gått jättefort och jag har hunnit med en hel del utan stress. Skönt!
Önskar er en riktigt fin ny vecka! Ta hand om er.

Inga kommentarer: