fredag, april 01, 2022

Får köpa?

 Om en dams handväskas handtag ser ut så här:

Visst får damen då köpa en ny handväska? I synnerhet som den redan har flera år på nacken. Och visst får den nya väskan vara rosa? Svart är på något sätt så förståndigt och trist. Fördelen med den färgen är förstås att den passar till vilket plagg som helst.

Krisarbetaren Camilla Björks råd för att hitta hopp i vardagen är att lista tre bra saker varje dag. Och det tänkte jag att jag också skulle kunna börja med här och nu. Och nej, det är absolut inget aprilskämt. Jag har inte tid med såna skämt nu även om jag såg en hel del roliga sådana i i mitt Instagramflöde alldeles nyss. Visste ni till exempel att Novita ska börja tillverka virtuellt garn? En verkligt bra idé, för då skulle ju inte mitt garnlager längre växa i kilon! Sen är det förstås inte sagt att sockor stickade av det virtuella garnet värmer särskilt mycket! 😂

Nu är ju inte dagen speciellt långt liden ännu, men här tre bra saker så här långt:

  • Blev bjuden på god take-away lunch från Bistro Kronan idag.
  • Jag har upptäckt att jag inte är den enda som lider av trötthet på grund av söndagens klocksvängning. Även om det inte är trevligt att vara trött, så känns det bättre när vi är flera om känslan.
  • Fick tillbaka lite stickiver igår då jag lade upp maskor för ytterligare ett projekt, trots att jag har minst två andra på gång. Sen är det en helt annan sak att jag hade med stickningen till planeringsdagen på jobbet och nu får riva upp åtminstone 10 varv. Jag vill ha en snygg, prydlig och jämn stickning, för endast det bästa är gott nog i det här fallet.
Vilka tre bra saker hittar du på din lista idag?

Önskar er alla ett riktigt skönt veckoslut!

Inga kommentarer: