onsdag, april 13, 2022

Tredje eller fjärde?

Idag när jag kunde komma hem från jobbet redan mitt på dagen, så hade jag sådan påsklovskänsla att det känns lite konstigt att jag faktiskt ska jobba till klockan 17.30 i morgon. Skärtorsdagen är ju arbetsdag ända fram till klockan 18. Sen först är det ledigt, så jag är liksom lite före nu just vad gäller lovkänslan.

Idag när dubbelmorfar kom hem från grannbyn, så vittjade han postlådan och då fick jag den här:

Om ni kollar riktigt noggrant, så kanske ni ser att det står 3/2022 uppe till vänster. Tyrckfelsnisse har varit framme, för det är ju april nu och alltså fjärde månaden, inte tredje!

Dagens bra saker:
  • Orkade påskhandla riktigt ensam.
  • Röjde ur kylskåpet, så nu finns det inte längre små ostkanter, nästan tomma paket av diverse slag och dylikt, som hänger kvar i kylskåpet. Och jo, måste erkänna att nu orkade jag inte vara så där marthasparsam och fundera ut vad allt jag kunde ha gjort. Iväg med allting bara. Ja, förutom då en av dubbelmorfars matportioner, som jag inte vågade slänga! Men nu sade han att jag nog borde ha slängt den också. Hmmm, det kan han väl få göra själv, eller hur?
  • Dubbelmorfar stekte blodplättar till en sen lunch och serverade dem med rårivna morötter och hemmagjord lingonsylt.
  • Gladde min kollega med ett välfyllt påskägg:


  • Veckomötet på jobbet var föredömligt kort, säkert därför, som jag fick påsklovskänsla.
  • Jag fick en liten karamellpåse med beställningen av batterier till min UPS. I dessa tider kan det vara bra att skydda sin dator från skadliga störningar och brus. Man vet aldrig vad han i öst kan hitta på!

    Kul att en datafirma också skickar med små gåvor i paketet. Det ni! Gulligt, så det förslår, inte sant? 
    Nu väntar jag bara på att få batteriet installerat. Tror att jag själv inte gör det ikväll längre. Kanske jag lyckas övertala äldsta sonen?
  • Har allt material inför morgondagen färdigt, så det blir ledigt i kväll! Tjohoo! Kanske jag skulle sticka lite?
Ha nu en riktigt skön onsdagskväll.

Inga kommentarer: