tisdag, april 12, 2022

Endast en Allers

I kväll då jag kom hemsusande från jobbet i västra grannstaden kände jag mej riktigt energisk. Jag var hemma strax före klockan nitton och det fanns liksom minst femtioelva saker jag borde ta itu med. Plötsligt gick liksom luften bara ur mej och jag blev sittande med min kakaomugg och mitt korsord nästan hur länge som helst. Och nu är det nog inte tal om att göra någonting som helst längre, utan enbart få undan datorjobbet här, packa väskan och krypa ner under täcket.

Förra veckan var jag riktigt duktig. Köpte inget onödigt alls, inget garn och inte annat än matvaror, ja bortsett då från en liten present till babyshowerns baby!

Det enda jag köpte åt mej själv var den här:

Allers nr 15 - 16, alltså påskdubbelnummer. Förstås måste jag ha den här tidningen, för ni ser ju där uppe längst till höger 73 kryss! Där har jag något att bita i under påskhelgen. Men, men, jag har tjuvstartat och A-korsordet är redan löst, så det nöjet kommer jag inte att ha nu under den stundande helgen.

Bra saker idag:
  • När jag vaknade halvsex i morse kunde jag vända på mej och sova vidare, för att stiga upp först efter klockan åtta. Finns det någonting skönare än sovmorgon?
  • Torrt och bra före på vägarna och inga bildrullar idag eller fotgängare som stiger ut rakt framför bilen trots att de har rött ljus.
  • Jag kunde avhålla mej från att starta ett nytt litet stickprojekt. Ska försöka vara förnuftig nu och göra klart de påbörjade projekten först. Det är inte alltid lätt då jag hittar så många nya och spännande mönster och tekniker som det skulle vara roligt att pröva på.
Tack för idag, slut för idag!


Inga kommentarer: