tisdag, maj 03, 2022

Gårdagens fynd

Kära nån, timmen är på tok för sen och jag borde ha lagt örat på kudden för länge, länge sedan. Men här sitter jag allt än. Det beror på att jag i kväll fastnade i kursplaneringen och plötsligt närmar sig klockan midnatt med väldig fart.
Har ni alls något tips eller idéer om vad människor skulle vilja lära sig nästa år inom det digitala? Alla kan väl allt redan? Och nej, tiktok-kurs tänker jag INTE hålla. Det finns gränser för allt.

Igår fyndade jag en sådan här:

En Festivo ljusstake med sex ringar. Den är designad av Timo Sarpaneva. Skulle vara fint att ha hela serien, men bäst att inte börja samla på någonting. Det finns en viss risk att dottern får spader då!
Jag har två såna här ljusstakar med två ringar från förut, så det här är ett riktigt fint komplement till dem.

Dagens bra saker:
  • Sovmorgon! Och den kom väl till pass efter en orolig natt.

  • Dubbelmorfar tog hand om min plåtlåda på förmiddagen. Nu har den sommarskor, ny olja och allt damm från vägen till norra grannkommunen är borttvättat. Tack till min händiga älskling.

  • Fick fin hjälp av en kollega idag då jag satt och kämpade med föreläsningsmaterial. Så värdefullt, tack för det! Det är just så här samarbetet borde fungera.

  • Sent på eftermiddagen kunde jag själv hjälpa en kollega i nöd och vi var bägge lika förvånade att det lyckades på en sisådär tio minuter. Det var nog meningen att jag skulle ha hål i min fullsatta kalender. Ska bli riktigt spännande i höst med en för mej helt ny och annorlunda kurs.
Och nu får jag önska er alla en riktigt god natt!


Inga kommentarer: