lördag, maj 07, 2022

Okoncentrerad

Kära vänner, lördagen är långt liden och jag har ingenting fått gjort! Jag är alldeles för okoncentrerad. Stickar ett halvt varv här och ett halvt varv där, men det går trögt, alldeles för trögt. Sen rantar jag lite runt med diverse grejer, som ska städas undan från matbordet, men inte heller det blir till någonting, för stup i kvarten måste jag ju bara öppna WhatsApp och se på videon av den lilla. Gubben min skakar medlidsamt på huvudet och tycker att jag har blivit galnare än förut. Det här är säkert sån där farmorgalenskap, eller vad tror ni?

I måndags fiskade gubben min den här från postlådan. Oj, så otåligt jag väntade på den här svenska tidningen och nu har jag inte ens läst igenom den! Håhåjaa...

Bra saker idag:
  • Åkte tufft iväg till mataffären tidigt på förmiddagen!

  • Fick vara ensam hemma med katterna en stund på dagen. Så skönt när allting var tyst och stilla, då kunde jag till och med koncentrera mej en stund på stickningen.

  • Hade till all tur radat i diskmaskinen och startat den innan jag åkte in till stan, för mr J dök upp här tillsammans med gubben min!

  • Den yngsta knackade på dörren här på eftermiddagen och slog sig ner en liten stund så vi hann prata lite. Härligt.

  • Gubben min grillade korv, visserligen inomhus i ugnen, för det regnade ute, men ändå! Bra att vi fick mat, tack vare honom.
Önskar er en skön fortsättning på lördagskvällen!


Inga kommentarer: