tisdag, maj 10, 2022

Obehagligt besök

Kära nån, nu får katterna inte gå ut, enligt gubben min. Jag får däremot göra det, men vill inte så gärna, för vi har obehagligt besök!

Och nu varnas känsliga läsare, fortsätt inte om ni har herpetofobi! Jag hör själv till den kategorin, så jag vet inte riktigt hur jag ska våga hantera detta inlägg.



Nej, tack, kom inte hit! Gubben min påstår att det inte är någon fara, att huggormen nog kommer att slingra härifrån och att den är räddare för mej än vad jag är för den! Hur kan han vara säker på det? Är han en ormtjusare? Jag vill att huggormen försvinner in i skogen med väldig fart. Här på gården vill jag inte ha den. Nu kommer jag definitivt inte att gå ut på gården idag. Uj, uj, uj!

Eftersom vi bor alldeles fast i den asfalterade landsvägen trodde jag aldrig att vi skulle få ett så här obehagligt besök! Och tänk om gubben min inte hade råkat se ut genom fönstret precis just då den här ormen slingrade sig under fågelbrädet. Då skulle vi ju inte ha vetat om den och gladeligen släppt ut våra katter. Brrr!

Bra saker idag:

  • Vaknade igen före väckarklockan

  • Klarade av dagens jobb före deadline! Tjohooo!

  • Gubben min fixade lunch.

  • Ikväll kommer semifinal 1 i Eurovison song contest! Visst måste jag iväg till stan och handla ostbågar nu?
Önskar er en riktigt skön kväll med eller utan Eurovisionstävlingen.

Inga kommentarer: