torsdag, juli 29, 2010

Lankahullun yllätys toinen paketti

Eilen sain ihanan paketin Katilta. Sisältö oli niin runsas että olen aivan otettu. Tuhannet kiitokset sinulle Kati. Koko paketti oli niin kauniisti laitettu ja rusetti pysyi päällä koko postimatkan.
Red tupla on tosi hyvä. Maista vaikka itse! :)
Tuikut tarvitaan kyllä pian.
Hyvä teepussivalikoima.
Nalle Puh kortti oli piste i:n päälle.
Toi pieni punainen söpöliini en raaski edes käyttää. Mutta Sivillat, niin pehmoiset että..., niistä teen ehkä huivin, lapaset tai... niin monta projekteja, nyt täytyy kunnolla miettiä mihin ryhdyn. Mutta ensin on päästettävä helteestä. Hiki valuu ja puikot eivät pysy kädessä.

I går fick jag ett så här underbart paket med posten. Det var Kati som skickade det andra paketet i Lankahullun yllätys-bytet. Sivillagarnet är helt underbart mjukt, 30% silke och 70% ull med aloevera och jojoba. Funderar på att få det till en sjal, vantar... eller... , men först måste lite andra projekt bort från UFO-stadiet, annars blir jag stressad. :) Dessutom är det så hett nu just att svetten bara rinner och stickorna hålls inte i händerna.1 kommentar:

Kati sa...

Kiva että paketti oli mieluinen, hiukan piti meitä molempia jännityksessä että saapuuko ollenkaan perille... Käyn ostamassa itsellenikin tuota Sivillaa, se värjäytyy hyvin ja siitä saa niin pehmoisen huivin. Mukavaa loppukesää, oli mukavaa lähettää paketit juuri Sinulle!