lördag, juli 09, 2011

Garnåtgång i maj 2011

Nej, go vänner, det här är inte heller nån vacker läsning, alternativt får ni skadeglatt peka finger åt mig då mitt garnlager skenar iväg.
Hur det nu kom sig så hann jag aldrig få ett endaste ett alster färdigt i maj. Suck och stön. Och trots att jag ju var på Åland under den "farliga" lördagen, lyckades jag ändå få de här 6 nystanen med Kitten mohairgarn:
Det finns alltså snälla människor i stickcaféet, som tänker på mig. Tack för det.

Så här eländigt såg det alltså ut hemma hos mig i maj:

Använt garn:      -
Donerat:                     390 g

Inhandlat:
Cotton luxus               650 g
Från Åland                 700 g
Kitten mohair             300 g
Inhandlat inalles:   1650 g

Erhållit:
Av mamma                300 g
Av SNY                     400 g
Erhållit inalles:        700 g

Garnlagret:
Ingående saldo i april:  6522 g
+ i maj                          1960 g
Garnlagret totalt        8482 g

4 kommentarer:

Bettan sa...

jaha..med så mycket garn så får du "sätta i gång" stickorna med en ryslig fart. Du har ju så fina mönster ( som du visat i tidigare inlägg9
Lycka till och skön sommar!!
Kram sytanten

tilda sa...

Jaha,då är det bara att låta stickorna klirra flitigt:) Nog hade du tur som var på Åland den där farliga lördan. Jag har ännu lite traumor efter mitt frossande...

Iréne JB sa...

Ja det är ju en hel del garn faktiskt. Jag som inte tycker att jag har så mycket garn hemma får summan 3670g om jag summerar... Fast jag kanske kan räkna bort några gram som håller på att bli en tröja :)
Väldigt fin färg på mahairgarnet är det iaf.

Inge sa...

Bettan -> Tack! Ja, det är på tok för mycket garn och nu just har vi så hett att jag inte klarar av att sticka nånting alls. Hoppas att det blir svalare i nästa vecka så man liksom orkar leva igen.

Tilda -> Ja, det var nog en oändlig tur jag hade där. Men jag tycker nog inte att vi ska ha traumor för lite garnfrossande. Vi flyger ju inte utomlands och förstör miljön. Heja garnfrossandet! :)

Iréne JB -> Ja, det är så konstigt med de där nystanen. De är ju liksom bara några och plötsligt när man räknar ihop det hela har det blivit flera hundra gram som snabbt förvandlas till några kilon. Hur kan det gå så? :)
Jag gillar också den där färgen och det visste hon i stickcaféet att jag skulle göra så därför vågade hon köpa av den till mig. Vet inte ännu om jag skall göra en tröja eller en sjal av det garnet. Det får tiden utvisa...