söndag, oktober 07, 2007

Inget garn

Igår var jag iväg till Robin Hood och shoppade tillsammans med mamma och lillsyrran. Jag var ute efter kattmat. Att sedan en del annat fastnade i nyporna och hamnade i shoppingvagnen kan väl inte jag beskyllas för?
När vi efter välförrättat värv satte oss i bilen konstaterade mamma ytterst förvånad: "Du köpte inget garn". Mamma tittade på en dam som kom ut med två plastkassar fyllda med garn och tyckte att jag inte betett mig som vanligt då jag inget garn alls hade.
Lillasyster skulle just till att protestera, medan jag ivrigt började tala om annat. Visst hade jag ju smugglat ut två nystan garn. Mamma har snart födelsedag och det skulle vara roligt att få ge något jag själv åstadkommer som gåva. Få se om jag hinner...
Garnet jag köpte var Novitas nya Kuura, som är så ljuvligt mjukt och skönt. Kostade 6,50 euro/100 g och är för stickor 7 - 8.

Apropå garn ännu, kolla in det här garnförrådet. Visst ser det ju mera ut som om man hamnat i en garnbutik än hemma hos nån? Det här är att vara garnoholic på riktigt!
Ja och visst är jag lite avundsjuk! :-) Det skulle inte alls vara fel att vara släkt med den där samlande kvinnann!

Inga kommentarer: