torsdag, juli 09, 2009

Vit topp - Valkoinen toppi

Så var jag igång igen efter semesterveckan. I lördags lade jag nämligen upp en ny stickning. Detta trots att jag har en hel del andra oavslutade projekt på gång. Men hur kan man hejda inspirationen? Jag bara måste få göra just den här sommartoppen ännu innan hösten.
Tvära kast kan tyckas från ylletröja till sommartopp.

Det var rätt sent på lördagskvällen, som jag började pynja med provlappar och garnet. Med den påföljd att jag klippte av en hel del garnlängder för jag hade inte riktigt sett hur Duet-garnet från Sirdar var uppbyggt! :) Idén var ju att det skulle vara lite bandgarnaktikgt och däremellan rejäla bomullstrådar. Det är liksom två garnkvaliteter ihop. Säkert därav namnet Duet. Nå, det hela klarnade ju på söndagsmorgonen och nu är bakstycket snart färdigt. Jag ångrar bara att jag inte gjorde både bakstycket och framstycket på samma gång. Men alla mina Knit Picks kablar är tyvärr upptagna. Då uppstår ju frågan: Har jag för få kablar eller för många projekt igång? :)

Spetsstickning igen. Enkel, men rätt snygg ändå.

Myöhään lauantai-iltana aloitin taas uusi projekti. Tästä tulee valkoinen kesätoppi. Tyttärelle taas, jos se sopii. Lankana Sirdarin Duet.

Inga kommentarer: