torsdag, juli 30, 2009

Träda pärlor - Helmet

Liksom Smycka började jag också ivrigt träda pärlor den 16 juli. Men jag kom liksom av mig. Det blev för mycket. Jag borde nog inte ha riktat in mig på alla 540 på en gång. Än är jag alltså inte klar och kan inte börja med pärlstickningen, Ranimudden.
Aloitin innoissaan tätä helmiprojekti jo 16.07. Mutta 540 kpl oli liika. Rani saa nyt kiltisti odottaa että sukat ensin valmistuvat!

5 kommentarer:

Sunna sa...

Jag har aldrig stickat med pärlor, men efter att ha läst 540 st utan att ens ha börjat sticka vet jag inte om jag har lust. men det blir ju så himla snyggt Ha en bra dag

Inge sa...

Jo, men man gör ju den ena mudden först så jag kunde gott ha nöjt mig med hälften först. Stickat ena mudden och så trätt 270 pluppar och fortsatt med den andra. Men det tänkte jag ju inte på innan så nu är det bara att sega på. Det är roligt att pröva på nya saker.

Carina sa...

Lika bra att sätta på alla pärlor direkt är min inställning. Och jag är snart klar med den första mudden. Fint blir det kan jag tala om. Om man har en bra pärlnål så tycker jag faktiskt inte det är så jobbigt.
Lycka till!

Carina sa...

Jag inser nu när jag snart är klar med första mudden att 540 pärlor är bara till en mudd. Och det är en klar fördel att slippa ta av garnet och ladda på igen i mitten av mudden. Så det är nog bara att sätta på alla 540 direkt.

Inge sa...

Åh, kära nån. Tur att mitt pärlarbete har fått ligga till sig medan jag har gjort annat. Men 540 till endast en mudd? Mina vita plastpärlor kommer nog att ta slut då. Suck!