lördag, december 19, 2009

SNY syksy 2009 paljastuspaketti - SNY-avslöjande

Viikko sitten SNY-paljastuspaketti saapui. Sisältö: 4 eri lankakeriä, Gjestalin pom-pom makers ja Gjestalin virkkukoukku no 9. Nyt on pakko löytää moppilankaa että voi virkata maton uudella isolla koukulla. Jos vain olisi aikaa....
ISOKOKOINEN KIITOS Sinulle Taikataiga. On ollut ilo saada paketteja Sinulta.


Redan för en vecka sedan fick jag sista paketet i den finska hemliga stickvänsomgången, SNY. Mina paket har kommit från Taikataiga, som finns i Murmansk. Sista paketet innehöll 4 olika garnnystan, Pom-pom makers och en virknål, nr 9, från Gjestal. Nu kan jag sätta igång och virka den där mattan jag funderade på i höstas, för nu har jag tillräckligt grov virknål. Det är bara tiden som är på kort. Suck!

3 kommentarer:

Krisses hantverk sa...

Vilka härliga gåvor du fått! Du har haft julafton flera gånger du redan :) Den där bytesgrejen har gått mig helt förbi,tråkigt.Nu har du sysselsättning också mellan de vanliga julbestyren :)

Inge sa...

Ja, tänk så mycket roligt och idag fick jag ännu ett julpaket från min hemlis 6-vän. Men det öppnar jag först på julafton. Spännande.
Förresten, med så här mycket garn och tillbehör skulle man ju inte alls ha lust att julstäda och kocka, men man måste väl? I synnerhet när jag i ett ytterst svagt ögonblick lovade dottern att jag nog kan bjuda på mat på julafton. Oj, oj, oj, skinka, lådor, fisk och... ja, jag vet inte vad allt som ännu skall fixas.

Irina sa...

Lämmin kiitos taas aivan ihanasta paketista,jonka avasin vasta aattoiltana. Laitan postauksen blogiimme pikapuoliin.
Mukavaa joulunjatkoa sinulle!