måndag, januari 10, 2011

Man tager vad man får

I över två års tid har jag tjatat på far i huset att han eller vi tillsammans skulle besöka Biltema så jag skulle få det där pusslet som flera tycks använda för att blocka på. Och inget har förstås hänt. En endaste gång hann jag med att tvinga honom in till Biltema. Och förstås var ju pusslet slut just då i den affären. Attans.
I förra veckan då jag var med anförvanterna på uppköp hittade jag de här pusslen med röd lapp. Tänkte testa dem och se vad de går för. Måste först bara få nåt färdigt. :)
Tyvärr fanns det bara två med Nalle Puh-motiv. :(

Lite nyfiket skulle jag nu vilja veta hur ni andra gör då ni blockar.


7 kommentarer:

Linn sa...

hej:D jag brukar bara spraya med en blomspruta sådär "disigt" på en handduk så den känns lite halvblöt, sen lägger jag stickningen ovanpå (om det är en ganska tunn stickning annars så sprayar jag den på baksidan först också) och sen så sprayar jag på framsidan av stickningen och sätter fast nålarna, sen så på med en till handduk så får det ligga tills det blir torrt=)

Smycka sa...

Snygga! =o)

Inge sa...

Linn -> Tack för tipset. Har gjort liknande själv men använt lakan och handdukar blandat. Familjen gillar inte riktigt när jag lägger beslag på ett helt bord för mina projekt. Få se om det här med pusslen fungerar...
Smycka -> Ja visst är pusslen det! :)

Iréne JB sa...

Har lånat en av barnens kompisars biltemapussel. Har även en tygklädd tretexskiva, men den är inte så stor så sjalar får blockas i omgångar, inte så praktiskt. Ska se om jag inte kan ärva biltemapusslet snart, för det är perfekt till blockning :)

Inge sa...

Åh, precis det jag gissade. Det som jag förvägras fungerar bäst. Nu gäller det att hitta på nån kvinnlig list och få far i huset iväg till Biltema och köpa pussel.

Iréne JB sa...

Dina Nalle Phu-pussel, är inte de av samma kvalité som biltemapusslen? Tycker att dina är mycket snyggare :)

Inge sa...

Tack! Klart Nalle Puh är snyggare, ingen tvekan om den saken. Tror att de ev. är lite tunnare och så är bitarna liksom mindre. Detta med reservation, för jag har endast sett Biltema-pusslet på bild. I affären var det ju slut då när jag äntligen kom dit. :(