lördag, januari 29, 2011

Skumpussel

Undrens tid är tydligen inte ännu förbi, kunde jag konstarea i fredags för en vecka sedan.
Far i huset och äldsta sonen hade den fredagen begivit sig så långt västerut som till Helsingfors i jakt på den ultimata födelsedagspresenten. Förstås hade de också annat ärende till huvudstaden. Tyvärr var deras jakt inte framgångsrik. De hittade inget i H:fors, inte heller i Borgå och förstås inte i Lovisa. I panik ringde vi ännu längre västerut och i Raseborg hittades ju sedan presenten. Heja Ekenäs. Låt vara att det blev ett litet tillägg på priset, men huvudsaken var ju att det ordnade sig med gåvan. Skulle ha varit genant att gå tomhänt på kalas förra lördagen.

Det stora undret är att far i huset stegade iväg till Biltema och kom hem med ett skumpussel till mig. Det var väl omtänksamt? 

Nu kan jag alltså hoppa hage inomhus om jag vill. Fast jag tänkte ju nog använda de här för att blocka.

4 kommentarer:

4U2! sa...

Lite hoppa kan det väl bli?

Inge sa...

Ja, det kan det väl? :) Fast jag vet nu inte...

Iréne JB sa...

Är det någon skillnad mot dina fina Nalle Phu-pussel? Själv ska jag ringa en kompis son och fråga om jag får låna hans pussel. Mammas julklappssjal är färdig och min 22 leaves är snart färdig den också. Här ska blockas :)

Inge sa...

Skillnaden mellan det här skumpusslet och Nalle Puh-pusslet är att skumpusslet är tjockare och har större bitar. Och förresten, hur skulle jag nu kunna sticka nålar i Nalle Puh? Brrr... :)