måndag, februari 21, 2011

Sandra Knit Trends

I lördags var jag ett varv till matbutiken, eftersom vi skulle få middagsgäster och jag insåg att det inte fanns något till efterrätt hemma. När jag hastade förbi den långa tidningshyllan spärrade jag förvånat upp korpgluggarna och blev tvungen att backa lite grann. Ser man på, där fanns ett exemplar av Sandra Knit Trends.
Självklart hamnade ju den här tidningen i min kundvagn. Visst måste jag ju ha reda på vårens och sommarens trender? Och inte gör det väl nåt om jag nu köpte en mönstertidning också på fredagen? Huvudsaken är ju att jag avhåller mig från garninköp, inte sant?

I tidningen hittade jag förstås allt möjligt. Färgerna verkar vara beige, khaki och persika. Men som vanligt kan man kombinera och använda den färg man själv gillar bäst. Skönt att man inte behöver vara en trendriktig modeslav. :)

Till den här har jag faktiskt garnet i lager. Inte i samma färg, förstås, men ändå... Problemet är bara till vem jag skall sticka den här jumpern?

Här en trevlig idé för mormorsrutorna:

Och svart är faktiskt riktigt stiligt, även på sommaren. Tidlöst...

2 kommentarer:

kajsastina sa...

Jättefina mönster! En liten sommarjumper skulle jag gärna sticka. Måste först sticka klart det jag håller på med. Har också letat efter ett mönster på en kortärmad tröja till sommaren i naturfärg.
Ha en skön kväll!

Inge sa...

Tack! Kvällen var skön med stickning framför tv:n. Har sportlov och det är skönt att få sova på morgnarna och vara hemma på kvällarna.
Och det är roligt att kolla in mönster från olika delar i världen och inte enbart från det egna landet.
Hoppas att du hittar nåt trevligt jumpermönster till sommaren.