söndag, april 19, 2009

I dit IT!

Yess, I did it! I knitted a sock. I'm so excited and proud. Haven't done socks for about 27 years! And the last ones were babysocks.
Nästan exalterad. Jag gjorde det! Stickade en hel socka. I fredags blev första sockan färdig. Och kan ni tänka er, jag kunde t o m sticka hälen! Nu vill jag höra lite applåder och hurrarop! :)
Jag har faktiskt inte stickat sockor på 28 år och det par jag stickade då var ett par babysockor till "lillingen", som idag fyller 28!
Nu gäller det förstås att göra det yngsta sonen krasst konstaterade:
- Nu måste du ju sticka en till
Ja, ja, sent i fredags natt lade jag ju upp maskorna för socka nummer två. Tyvärr var det så sent att jag glömde kontrollmäta strumpstickorna. Efter 10 cm stickad mudd upptäckte jag att jag hade använt stickor nr 2 istället för nr 2½. Morrr!
Säg den glädje, som varar. Men jag orkade inte riva upp. Nu har alltså ena mudden 9 ränder med Tango Fani och den andra 10. Tror ni att nån märker det om jag inte säger nånting?

Ylpeänä esitän ensimmäinen tekemäni sukan! Tadadadaaaa!
En ole neulonnut sukkia moneen vuoteen, (28 v) ja viimeinen pari oli vauvasukat. Se vauva, vanhin poika, täyttää tänään 28 v! Milloin hän on ehtinyt siihen ikään?

Inga kommentarer: