onsdag, oktober 07, 2009

Toinen SNYpaketti - Andra hemlispaketet

Eilen saapui jo toinen SNY-paketti. Se on aivan ihana. Tuhannet kiitokset SNY:ni! Kauniit värit ja aivan ihanat pehmeät langat: 2 kerää Gjestalin Topp mohairlankaa ja 1 kerä Hjertegarnin Play it. Gjestalin pyöröpuikot Bamboo 60 cm no 3. Ja katso kuinka kauniit sakset! Hejastinlangasta tulee jotain kivaa, ehkä kukka. Gjestalin Topp mohairista tule virkattu huivi. Minulla on jo pari idea pidennetyistä silmukoista, mutta aika ei valitettavasti ole. On nyt niin monta projektia yhtaikaa eikä mitään valmistu.
Kerran vielä: KIITOS!
Igår kom mitt andra hemlispaket i SNYsyksy09-bytet. Det var precis vad jag behövde för att bli lite uppiggad. Yngsta sonen åkte nämligen iväg tillbaks till studieorten efter sin praktikperiod här i stan. Det blev så tomt och tyst i huset igen.
Men då hittade jag ett alldeles underbart paket i postlådan. Ljuvliga färger och härligt mjuka garner. En vacker sax, reflexband och sköna bambustickor. Av reflexbandet tror jag att jag skall göra en blomma, av Gjestal Topp mohairgarnet skall jag virka en sjal. Har redan lite idéer om förlängda (?heter det så på svenska?) maskor och nån sorts knutar. Men måste kolla lite först. Ja, och så har jag ju inte riktigt tid för jag borde nog göra färdigt några par sockor först, eller hur? Kan ju inte bara börja och börja och börja på projekt utan att slutföra dem.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad bra att du tycker om färgerna och ännu bättre att du har planer för dem! Jag kunde inte emotstå dessa sax - köpte till mig själv också. MVH SNY

Inge sa...

Tack än en gång för det fina paketet. Lila är ju modefärg nu och den är faktiskt vacker. Jag har bara inte tänkt på det förut. Saxen är i flitig användning och följer med i lilla stickpenalen. Den passar alldeles perfekt där.