onsdag, november 17, 2010

Präktig

I dag har jag varit präktig. Och för det kan jag tacka bondmooran, som igår på Facebook just uppmanade mig till det. Lydig som jag är gjorde jag precis som hon sa och började med att få på tvättmaskinen. Efter frukosten vågade jag inte alls snegla på stickningen utan fortsatte av bara farten.
 
Vad tror ni att döljer sig här under dukarna?

Dagens hantverk förstås! :) Men det gav knip i magen för det var så gott att nästan hur många som helst ville slinka ner. Ugnsfärska... mums
Präktigt duktigt att använda sin lediga förmiddag till bakning, inte sant? Och jag hann både duscha och e-posta mellan jäsningarna. Far i huset skötte tvätthängningen. :)

4 kommentarer:

Katrin sa...

Duktigt - själv städade jag kapprummet - det vill säga, jag la min mans alla skjortor som inte ska hänga i kapprummet utan i klädkammaren i en hög och hans byxor i en annan hög. Varsegod och ta vara på dem. Fint i kapprummet blev det. Sedan har jag uppdatetat min hemsida och stickt på sjalen som heter Tingeling.

Inge sa...

Ja, det var minsann duktigt det med. Men jag har dessvärre inte hunnit sticka minsta lilla maska. Jobbet stör som vanligt fritiden! :)

tilda sa...

Oj så roligt det känns när man ser resultat av dagens arbete!!! Det mesta är ju sånt som ingen ser när det är gjort, bara när det är ogjort...

Inge sa...

Jo, och att få jobba med händerna. I går medan jag var på jobb besökte dottern oss och resultatet är att det finns inget kvar att frysa in! :)