måndag, augusti 08, 2011

Loppisfynd

Förra torsdagen var jag ute och turistade i hemstaden tillsammans med nästäldsta sonen och hans sambo. De var på besök från västra delen av landskapet, närmare bestämt Ekenäs eller Raseborg, som staden numera heter.
Vi hamnade på stans nyaste loppis och där fyndade jag förstås.
En påse med virkgarner och broderigarn samt en virknål. Inte illa och det här är ju så liiiite garn att det inte tynger lagret desto mera. Det vita verkar dessutom vara Janina, som jag ju virkade en duk av tidigare i somras. Den duken fick förresten sonens sambo till födelsedagen. Hon fick själv välja.
Vad jag skall göra med broderigarnet vet jag faktiskt inte. Men det får sortera under bra-att-ha så länge.

Förutom den där påsen hittade jag MASSOR av böcker. Mor min fick en hel plastkasse full med kärleksromaner. Hon har redan hunnit avverka minst tre av dem.
Själv gladde jag mig oerhört åt den här boken, som länge har stått på min att-läsa-lista ända sedan den kom ut år 2005. Nu fick jag boken för futtiga 50 cent. Den skall göra mig sällskap i sängen i natt.


2 kommentarer:

tilda sa...

Bra fyndat!Det är så roligt med loppisar!

Inge sa...

Ja, loppisar är jättekul, i synnerhet då man gör lagom mängd fynd. Å andra sidan skulle jag säkert kunna göra en hel del intressanta fynd här på vår vind eller i min mammas källare. Men inte skulle jag ju då hitta böckerna.