lördag, oktober 25, 2008

Rörd - Liikuttunut

Ja, jag vet att det är reklam och jippo, men...
I torsdags när jag kom hem från jobbet väntade ett litet vitt kuvert på mig. Inuti fanns två blå lappar. Den ena innehöll saklig och torr information angående vilka artiklar som beviljas stamkundsrabatt. Info som jag redan känner till, men som jag i tisdags märkte att igen skapade förvirring bland kunderna.

Den andra blå lappen var riktigt tryckt och med färgbilder och allt. På ena sidan finns det info och tyvärr lite tyrkfel. Mig stör inte tyrkfelen, men det är synd om företaget.
På andra sidan står det att läsa: "Vi har glädjen att inbjuda Dig - vår stamkund - till öppningen av vår nya butik söndagen den 2 november..."
Jag blev glatt överraskad och rörd. Det kändes liksom personligt även om jag vet att jag är en bland andra i kundregistret. Men ändå, det är trevligt att få lite extra uppmärksamhet och att få bekanta sig med den nya affären innan alla andra rusar in. Det skall bli spännande att se vilka produktdemonstrationer och workshops, som vi stamkunder bjuds på. De där "svindlande stamkundserbjudanden" skrämmer mig lite, för hur skall jag kunna vara karaktsärfast och stark i en garnbutik? :-I
I samband med öppnandet av den nya butiken byter Garnhuset namn till teetee SHOP.

Torstaina sain pienen kirjeen. Sen sisältö oli pieni sininen lappu. Sain kutsun kanta-asiakkaana uuden lankamyymälän avajaisiin. Olen liikuttunut vaikka tiedän että se on mainostapahtuma eikä mitään henkilökohtaista. Mutta silti iloitsen kutsusta. Tarjolla on huimia kanta-asiakastarjouksia, tuote-esittelyjä ja työpajoja. Sehän kuulostaa kiinostavalta, eikö totta?
Lankatalon uusi nimi on teetee SHOP.

Inga kommentarer: