torsdag, augusti 20, 2009

Fiinaneule

Igår var jag till Helsingfors ett varv på styrelsemöte. Efter mötet tog jag mig en svängom runt Annegatan innan jag spurtade till Kampen. Och så gjorde jag förstås en sak jag inte borde: Jag gick in i Fiinaneule. OJ, oj, oj, ni skulle ha sett mig. Ögonen stod ut ur sina hålor och jag slängde med huvudet än hit, än dit. Det fanns så mycket garn och många nya (för mig) sorter och kvaliteer, härliga färger och tillbehör och...
Ja, och då skall ni alltså veta att jag redan från början är bortskämd med teeteeShop i Borgå.
Alltnog, innan jag visste ordet av hade jag plockat på mig nystan och härvor. Och plötsligt hade jag en stor kasse full.
Aja baja på mig.
Ni får nu bara glutta liiite liiite grann på innehållet för en del kommer att gå till min hemliga stickvän (SNY syksy 2009)! Men visst är det härliga garner och färger?
Eh, nästa vecka skall jag till Helsingfors igen. Vågar jag åka? :)

Eilen kävin Helsingissä kokouksessa. Kun kokous päättyi kävelin vähän ja yhtäkkiä olin Fiinaneuleessa. Kappaas vaan! :) Oi, oi, oi meinasin tulla hulluuksi. Niin paljon ihanaa lankaa ja tilbehöörit. Aika paljon kannoin kotiin vaikka en pitäisi.
En voi näyttää kassin koko sisältö, sillä osaa menee salaiselle neuleystävälleni syksyllä. Jännittävää, eikö totta?

2 kommentarer:

Smycka sa...

*skrattar* Du e söt du! Hoppas din hemliga vän blir glad! Det var jättefina färger och garnet såg härligt ut. Kramiz =o)

Inge sa...

Tack! Ja, det är spännande med ny hemlig stickvän. Man vet ju aldrig om det man tänkt ut passar och glädjer mottagaren. Snart skall jag skicka iväg första paketet.