onsdag, september 30, 2009

I 28 dagar - 28 pv

Igår var jag alltså till Varpa-Looms i Elimä tillsammans med min kollega, textillärarinnan. I affären, som specialiserat sig på vävgarner, hade de utförsäljning, Vissa sorters sammetsgarn -30%. papperssnören -40%, liksom moppgarn mm. Och på fiskargarn hela 50% rabatt. Jag skulle ju fira en garnfri september månad och borde kanske inte alls åkt med då jag erbjöds plats i bilen. Men det var ju en ny spännande plats för mig och jag tänkte att det nog inte var så farligt eftersom det ju ändå bara är vävgarner. Hej, vad jag bedrog mig. Papperssnören behöver jag ju förstås, liksom sammetsgarn och glittriga effektgarner, inte sant? Hur skulle ens kreativa liv se ut utan sådana härligheter? :)

I 28 dagar höll jag alltså ut och igår föll jag för frestelsen. Tänk så nära jag var. Det skulle ju bara ha varit idag kvar. Verkar som om jag inte har någon karaktär alls. Suck!
Å andra sidan. Jag avhöll ju mig från att köpa garn i hela 28 dagar. Om det hade varit februari månad hade jag ju klarat en hel månd. Tjohoo! :)

Eilen kävin Varpa-Loomsissa Elimäellä. Siellä oli paljon prosenttilankoja. Ja tietysti oli pakko osta jotain! :) Siihen se langaton syyskuu sitten päättyi. 28 pv olin ostamatta mitään lankoja ja nyt sitten kävi näin. No, jos olisi ollut helmikuu olisin pärjännyt koko kuukausi langattomana! :)

Inga kommentarer: