onsdag, augusti 11, 2010

Så glad - niin iloinen

YESS! Dottern var på besök här i dag och hon blev glad över den spetsstickade toppen. Riktigt på riktigt och den satt perfekt på henne. Hon gillade den faktiskt. Härligt! Det blir så varmt i hjärtat när hon uppskattar gåvan. Ibland fnyser hon nämligen åt min hobby och mina stickningar och virkningar.
Nu kan jag ju nog tänka mig något nytt intressant projekt med lite spetsstickning på riktigt, inte sant? :)
Å andra sidan har barnens kusin I, 11 år, lämnat in en rätt lång önskelista med alster hon önskar sig. Överst på listan ligger en ny lite större stickad basker i mohairgarn.
Från en arbetsplats har kommit önskemål om halvvantar eller pulsvärmare och från en annan önskemål om ponchos att ha på sig inomhus. Vi har en kall vinter bakom oss.

Ja, jag vet att jag börjar bli tjatig för det här är mitt 11:e inlägg med dagens datum. Men vem vet när jag nästa gång tycker mig ha tid att uppdatera. :)

Olen niin iloinen. Tytär kävi äskein ja hän todella ihastui pitsitoppiin. Se oli kuin hänelle tehty ja istui ihan sopivasti. Hyvä, hyvä. Nyt voin aloittaa jotain uutta, ehkä ihan oikea pitsineuletta? :)


2 kommentarer:

Iréne JB sa...

Oj vad du varit produktiv! Och kul att du orkade göra färdigt toppen och att den blev uppskattad av mottagaren. Jag håller fortfarande på med min första kofta, men jag har börjat leta knappar för det är inte så långt kvar. Fast det där med knappar verkar svårt.

Inge sa...

Ja, det är alltid trevligt med uppskattning. Det får en liksom att lyfta och orka lite mera. Och visst var jag produktiv i juni och juli, men nu har det stått mer eller mindre stilla. Har inte riktigt hittat samma flyt igen.
Skall bli spännande att se hur din kofta blir. Hoppas att du hittar fina knappar.