tisdag, oktober 12, 2010

Utlottning hos Zandra

Det går alltså att vinna i bloggutlottningar. Ivrig som jag är kastar jag mig raskt över följande utlottning hos Zandra. Utlottningen sker den 8.11. Lycka till!

För egen del är jag på desperat jakt efter inspirationen. Tänk att det kan ta en månad att sticka ett par sockor. Hur sjutton skall jag hinna få flera par färdiga till julen med den här snigeltakten?
Och varför vill jag bara starta nya projekt istället för att ta itu med alla halvfärdiga i stickkorgen?

6 kommentarer:

tilda sa...

Känner igen mig! Det är ju så himla roligt att börja på nånting nytt. Om du sku se högen med halvfärdiga arbeten som jag har så sku du int sucka alls. Börja raskt med nånting nytt bara, då får man inspis. Mitt i allt lagar du på sidan om färdigt nånting gammalt också:D

Inge sa...

Tack. Precis så ska jag göra. Nu skall jag gräva fram två nystan mohairgarn och sätta igång med baskern till barnens kusin. Hon har väntat oroligt hela hösten för den förra baskern har hon vuxit ur. Och med tanke på att här nu snöar så är det hög tid att få den stickad.
Förresten, vi borde kanske ordna en UFO-kväll? :)

tilda sa...

En UFO-kväll låter lite suspect för en icke insatt:D Till all tur börjar jag känna till vokabulären i handarbetsbloggarna. Jo, kanske nåt projekt i misstag sku bli färdigt!!!

Inge sa...

Bra, jag visste ju att jag inte skulle behöva ge mig in på låååååånga förklaringar! :)
Ja, tänk ändå om nånting skulle bli färdigt... och tänk att då skulle man kunna köpa nytt garn igen. :)

Bettan sa...

Jag försöker bestämma mej för att göra typ 10 varv på nåt tråkigt som jag inte vill hålla på med... sen får jag göra lika många varv på det roliga som avslutning... kanske kan funka för dej oxå... så blir det kanske några par sockor till jul.
Lycka till. Kram sytanten

Inge sa...

Tack för tipset. Det där låter förnuftigt. Skall börja använda mig av det.