söndag, september 23, 2012

En utmärkelse

Har fått en fin utmärkelse av Bettan. Den både värmer mitt hjärta och vållar mig lite huvudbry. Hur ska jag kunna plocka ut enbart fem bloggar att ge den vidare till? Det finns så många fina bloggar värda att uppmärksammas. När man själv bloggar inser man hur mycket tid människor sätter på att dela med sig både av sitt liv, men framförallt av sina hobbies. Tacksamt tar jag emot och låter mig inspireras. Tack för alla fina inlägg med vackra bilder.


Regler för utmärkelsen är :
1 Tacka bloggaren som gett utmärkelsen till dej och lägg ut länken till den som gav dej den.
2. GE utmärkelsen vidare till 5 favoritbloggar och berätta för dem med en kommentar.
3.Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg.
 
Utmärkelsen går till:
Hennes blogg är alltid lika trevlig att läsa och hon bjuder fördomsfritt på sig själv. Jag tycker om hennes robusta humor och att följa med slitet, men också glädjen med kuddorna. Helt ställd är jag av hennes energi, kreativitet och konsten att njuta av livet.

Inte utan orsak har hon blivit nominerad till stora finlandssvenska bloggpriset. Synd att hon blivit förbigången. Den här bloggen har jag följt med sedan den såg dagens ljus. Hon skriver skickligt och äkta om sitt liv. För mig som redan har alla fem barn utflugna ur boet är det en ynnest att på nära håll få följa med småbarnslivet igen.
 
Med stor spänning läser jag alltid den här bloggen. Vad har hon nu hittat på månne? Många fina inspirerande alster presenteras med vackra bilder. Tack för det!

Hon stickar, virkar och pärlor så det sår härliga till. Ofta blir jag lite avundsjuk: När hinner hon med allt?

Vi blev bekanta via ett garnbyte hos Stickamera och sedan dess blev jag fast. Här finns både stickning, virkning och loppisfynd. Vi är även vänner på Facebook.

Tack än en gång till Bettan! Tack också till alla som bloggar och alla som läser just min blogg.

4 kommentarer:

tilda sa...


Ojdå, tusen tack! Det är alltid roligt att bli ihågkommen1H.Tilda

Soili sa...

Tusen tack för utmärkelsen.
Trevligt när ens blogg blir omtyckt.Nu är det så att jag brukar inte skicka vidare sådana här saker.Tycker det är så jobbigt att välja vem man ska skicka till.Hoppas att du har överseende med mitt beslut.Kram ♥

Inge sa...

Tilda -> Håll till godo!

Soili -> Varsågod. Svårt är det att välja, förstår ditt beslut att helt låta bli.

Smycka sa...

Tack snälla för denna fina utmärkelse! Kramar i massor =o)