måndag, januari 04, 2016

Förra årets julklappar

Idag har jag klarat av vårterminens första jobbdag i datasalen. Och det gick riktigt bra. Nu ska jag dock ta det lugnt resten av veckan. Öh, tror jag? :) I torsdag har utlovats över 20 minusgrader så då passar det väl utmärkt att sitta inomhus med yllesockor på och så bara sticka, sticka, sticka...
Mycket har det inte annars blivit av den varan hittills. Igår hann jag med ett endaste ett ynka varv och så lär det nog bli senare ikväll innan jag stupar i säng.


Fjolårets julklappar ja, lugn bara lugn, tänker inte börja räkna upp dem alla här. Men några vill jag dock visa...
... för visst är den här julugglan härlig?

Att den dessutom var inpackad i en sån här ugglelåda gör ju inte saken sämre precis.


Det är olika bilder på varje lådsida. Avsikten är att jag ska förvara viktiga saker i lådan och placera den i hobbyrummet. Vad ska jag riktigt hitta på att förvara i en så här fin låda? Virknålarna? Strumpstickorna?

Jag fick dessutom två olika teförpackningar, en härlig topp, en förpackning med teskedar osv.
Och det är inte bara gåvorna utan också förpackningarna, som gör mej så rörd och tacksam.
Här om nånstans syns det att givarna har tänkt på mej. Omslagspappret är som ett stickmönster och paketkortet ett egenhändigt ihopknåpat korsord. Och inuti fanns förstås en korsordspenna!
Stort TACK för alla fina gåvor.

Ifall jag skulle ha blivit utan julklappar så hade jag garderat mej med den här boken. Här finns fina sköna mönster. Men då ska man nog inte sitta här framför datorn utan sitta med stickningen istället! :)


Inga kommentarer: