tisdag, januari 05, 2016

Frostrosor

Det var meningen att jag i kväll skulle ha kört in till stan och gått på bio. Men det är nog för kallt för både mej och min plåtlåda, - 16, brrrr, så jag får dväljas här hemma istället. Tyvärr ska jag väl tillägga för far i huset ska förstås se på ishockey. Blääää! 

Tyvärr är det också för kallt för mej att vistas i hobbyrummet och sitta och sticka där i lugn och ro. Och något extra element tänker jag inte bära upp från källaren.
Så här sitter jag framför datorn, ska försöka få iväg lite viktig e-post, som blivit hängande. Suck! Alternativet skulle vara att göra en husmorsinsats i köket, men... tjaa, det får räcka med att jag fick igång tvättmaskinen före klockan nio i morse. Jag har ju ändå på jullov nu igen efter gårdagens arbetsinsats. Förstås skulle jag ju också kunna uppdatera diverse grejer här i datorn, sortera bland kurspappren, samla ihop mina egna papper och anmäla mej till en kurs osv. Men jag har inte riktigt inspiration för det. Är lite besviken, hade sett framemot en stickkväll i far i husets sällskap... borde kanske ha ringt någon stickhungrig väninna istället?


Med de här frostrosorna fotade i grannbyn önskar jag er alla en riktigt skön trettondagsafton!

4 kommentarer:

Smycka sa...

Själv sitter jag under min goa restgarnsfilt och kikar på datorn och på dvd. *hehe* Fina frostrosor. Kram Ulrica

Inge sa...

Smart, mycket smart. Det är nog det enda rätta att göra i det här läget. Brrr! Kram Inge

tilda sa...

Ni har ju rena sommarvärmen. Vi har 20.9 grader kallt. Mitt problem är en rinnande näsa när jag vill sticka. Alltid nånting som stör!

Inge sa...

Oj, nej, vår värme beror säkert på att vi ju är längre söderut! :)
Aj, aj, det där med rinnande näsa låter inte alls bra. Sånt stör verkligen stickandet. Krya på dej!