måndag, juni 28, 2010

Lankahullun yllätys, pak 1

Torstaina ennen juhannusta sain niin ihanan paketin Katjuksalta että melkein teki mieli jäädä kotiin. Mutta kun mökki odotti saaristossa oli kuitenkin pakko mennä. Ja täällä on vietetty niin aurinkoista juhannusta että...
Sisältö:
Lanka on minulle aivan uusi tuttavuus. Raaskinko ollenkaan käyttää? Mutta väri on just se oikea. Rowanin purelife -lankaa, (36 % kierrätyssilkkiä, 36 % kierrätyspuuvillaa ja 28 % kierrätysviskoosia) on niin suloisen pehmeä että huivihan tästä tulee. Pelkään vaan että tämän jälkeen ei mitään muuta kun silkkiä kelpaa puikolle. :)
Pandan ihanat makeiset maistuvat hyvältä.
Jos huivi on silkkilangasta pitää tietysti olla fiini ja tämä ihana kierrätysruusu on just chic! Se on kaunis ja todella hauska idea. Ompelimo Olivian tekemä .Katjuksa,  Suurkiitokset tästä ihanasta paketista. Se oli todella mieluinen yllätys.

På torsdagen före midsommar fick jag mitt första paket i Garngalningarnas överraskning (fritt översatt från Lankahullun yllätys)-bytet. Ett alldeles ljuvligt paket från Katjuksa. Allting ton i ton och precis mina färger. En verkligt härlig överraskning.  Och kolla in den vackra rosen gjord av en dragked. Härlig idé att återanvända och skapa nya vackra saker.
Garnet är Purelife från Rowan och innehåller 36 % silke 36 % bomull och 28 % viscose. Allting av återanvänt material. Garnet är så mjukt och skönt att jag vet inte riktigt om jag alls skall våga använda det. Kommer säkert att inte alls vilja sticka med ylle eller bomull efter att ha prövat på silket, eller vad tror ni?2 kommentarer:

Kati sa...

Mukava kun paketti oli mieluinen. Täällä kasataan jo toista pakettia ;)

Inge sa...

YESS! Maltan tuskin odottaa...