fredag, juni 18, 2010

KYH 18

Tokig tycker karlarna här i huset att jag är. De tittar på högen med ofärdiga arbeten. Den håller på att växa till takhöjd. Och vad gör jag? Jo, jag startar förstås ytterligare ett nytt projekt. Dagens galenskap ser ut så här:
KYH nr 18 skall bli nån sorts discooutfit. Grävde fram garnet från garderoben och lade upp 21 m och nu är det bara att sticka räta maskor tills längden är den önskade. Kan det bli enklare? Kommer att passa ihop med partyväskan från förra året.

KYH no 18, omituinen lanka ja omituinen projekti. Oikea discomeininkiä, eikö totta? Partylaukku valmistui jo viime vuonna.

2 kommentarer:

Soili sa...

Vilket häftigt garn,halsduken kommer att likna en tjusig boa...
inte dumt alls.Du blir riktigt Midsommar i den.

Inge sa...

Tack. Det var ett bra förslag. Jag blev så inspirerad av din kommentar att jag igår lade upp maskor till en ny halsduk i en färg som jag gillar betydligt bättre. Men den blir nog inte heller färdig till midsommar. Men det gör inget för det blir traditionellt finländskt firande i strandbastu, dopp i viken och grillning. Fick nämligen hyra en sommarstuga i dag. Åker iväg nu i torsdag och återkommer om en vecka på fredag. Tar väl nog med datorn och uppdaterar blogginläggen om jag hinner, ids och orkar! :)