lördag, mars 12, 2011

Farliga stället

I torsdags var jag iväg en sväng till Farliga stället = där borde jag aldrig stiga in och se mig omkring! I synnerhet inte om jag råkar ha plånboken med mig. :)
De hade i varje fall ordnat med modevisning, workshops, utlottningar och specialerbjudanden. Dessutom bjöd de på både sött och salt tilltugg till te eller kaffe.
En givande kväll, bland likasinnade, mycket diskussion och flödande kreativitet.

Vackra modeller i kommande tidningar såsom Kotiliesi, Suuri Käsityö och Moda. Till våren blir det färggrant i regnbågens alla färger. Men också grått och andra grundfärger. Ett absolut måste tycks alla volanghalsdukar (röyhelöhuivi) vara och till dem finns det helt underbara garn i bomullsblandningar. Går fort att sticka också då man skall hoppa över ganska mycket. :)
Fick också lära mig att virka Afrikas blomma.

Och jag var superförståndig, köpte nästan inget alls, trots alla lockande korgar fulla med alla möjliga ljuvliga garner. Satsade dock på lite bomullsgarn. Nångång skall väl snön ändå smälta och våren titta fram?
Se, inte är väl det här mycket alls? :) Bara 550 g och sockgarnet till och med i "manliga" färger!
Bekymmersamt är dock att jag inte stickat en maska sedan måndagskvällen och stickskadan...

4 kommentarer:

tilda sa...

Jag måste nog säga att du är förskräckligt MODIG!!!

Inge sa...

Ja och betänk att jag var omgiven av idel garnfrossare. :)

Rät&Avig sa...

Låter som en jättetrevlig kväll! Och lite måste man väl få unna sig!
/Ann-Britt

Inge sa...

Rätt tänkt. Jag var ju inte ens ute och rumlade. Dessutom brukar nästan allt jag stickar eller virkar landa hos någon annan än mig själv.