söndag, mars 27, 2011

Nya boken

Och så en presentation av veckans nya bok, som jag hämtade ut på postkontoret i torsdags. Som vanligt skulle jag ju inte alls ha nån bok, men tycker att det är lite orättvist att jag ska betala yngsta sonens bokslukande medan jag själv blir utan. Så jag köpte två födelsedagspresenter, som jag inte säger ett knyst om här, Robert Gustafssons bok "Från vaggan till deadline" och så den här:
Ica bokförlags sjalbok, med 30 olika mönster. Gissa vad det för bok jag senast köpte från Adlibris? Jo, även det var en sjalbok, så i princip... :)

 Men här finns förstås en hel del inspiration. Här ett förslag på hur man kan använda restgarner.
Tänk förr i världen när det inte fanns några ytterrockar utan Stormskärs-Maja svepte in sig i en sjal och gick ut till kon för att mjölka....
Här ett mönster, påfågel, som jag redan länge funderat att pröva på...
6 kommentarer:

Mmatilda sa...

Ny inspiration, leder till nya projekt kanske?

Inge sa...

Ja, det hoppas jag verkligen. Få se...

Bettan sa...

Visst är det roligt med böcker...oavsett om det är faktaböcker med roliga saker i eller en bra bok om nåt "annat". Hoppas att du hittar mycket att sticka av alla dina garner, du får gärna visa vad du hittar på.. kram sytanten

Iréne JB sa...

Har spanat på den boken jag också, men än så länge har jag inte köpt. Lånar flitigt på biblioteket, men vet inte om jag sett den här där. Böcker är iaf alltid roligt att bläddra i.

Anelias hantverk sa...

Härliga inspirerande böcker du har fått! Ja,a tur vi inte har det som Stormskärs Maja!
Ha en finfin dag!

Inge sa...

Tack för kommentarerna och jag håller helt med er. Böcker är helt enkelt ljuvliga att bläddra i och låta sig inspireras av. Det finns så mycket skönhet, härliga mönster och modeller att man kan bli riktigt ordentligt yr i huvudet. Men det är jag redan färdigt nu på grund av influensan. :)