onsdag, juni 01, 2011

Nummer sju

Tadadadam! Jag vann vinst nummer sju i lotteriet, som Annika ordnade i sin pysselblogg. Nu nalkas spännande tider.

Ja, och så har vi första juni idag och jag har påbörjat mitt första KYH-projekt, en virkad pannlapp. Återkommer med bild i morgon.

Apropå allt och inget. När jag var i Mariehamn var det inte enbart garn, som inhandlades:
Snygg, inte sant? Hoppas att det är sol imorgon så jag kan sitta ute och virka iförd min hatt, som skydd mot strålarna. Om inte får jag väl stå inne i köket och diska iförd hatten. :)
 
Önskar er alla en riktigt skön helg.

11 kommentarer:

mary-ann sa...

om inte annat så lär du vara glad når du diskar i din fina hatt :))

Inge sa...

Ja, den kommer definitivt att förgylla hushållsarbetet. :)

4U2! sa...

Om man ändå måste diska kan man väl göra det i hatt? :)

Inge sa...

Borde kontrollera om det inte kunde gå att få en lag på det där. Bär alltid hatt när du diskar! :)
Men för tillfället lyser solen här så bara jag får dagens arbeten undanstökade ska jag ta hatten på huvudet virknålar och garnnystan under armen och sätta mig i utomhusgungan och bara njuuuuuta.

4U2! sa...

sv: du har helt rätt men när man ger avkall på det mesta så är det trist att man kan fortfarande inte kan unna sig lite mer :)

Inge sa...

så är det, tyvärr...

kajsastina sa...

Snygg hatt. Jag har en i turkos, men vågar inte riktigt bära den.
:)

4U2! sa...

sv: vet du, måste berätta för du fick mig att minnas: min ena syster minns med glädje mammas soppor när vi var riktigt små. De hon menar är de som mamma tydligen var tvungen att ta till när pappa var på resande fot och pengarna han lämnat inte räckte till. Då fick det bli soppa på en spik! :)
När mina barn var små tog jag också till utflykter med hembakat bröd och bullar t.ex, de tyckte det var underbart ... Som du tyckte jag dock att det sved lite när vi pga vi pluggade då, inte heller hade råd med sådant andra barn fick. Men vi satsade på resor och det är ngt barnen minns!
Kram

Inge sa...

Kajsastina -> ack.
MEN klart du ska skruda dig i hatt. Tänk så skönt för ditt hår som inte blir utsatt för UV-strålning. Tänk hur skönt för dina ögon som skuggas av hattbrättet när du läser den där spännande deckaren, som legat på nattduksbordet och väntat halva vintern. Och framförallt, tänk på hur snygg du blir. Ska vi starta en hattmaffia? :)

4U2! -> Känner också igen mig i det där. Tror det är bra att ha det i bagaget, för på något sätt lär man sig uppskatta just det lilla, lär sig att duka lite extra, ta vara på livets glädjestunder och att liksom måna om varandra på ett annat sätt.

Bestemor Drillo sa...

Man bærer jo sin hatt som man vil, og hvorfor ikke når man diskar!
Hatten er jo flott!
Ha en nydelig helg!

Inge sa...

Tack. Du har helt rätt.