måndag, maj 08, 2017

Två stickcafén på samma dag!

Idag måste det nog vara min lyckodag för jag har hunnit med två stickcafén på samma dag! Nåja, hunnit och hunnit. Finns mycket, som jag får sitta med nu framför datorn till halva natten. Tiden är så konstig ibland. Verkar som om den aldrig räcker till...

Stickcafét tar nu sommarpaus, så det var lite vemodigt.

Våra hökögon fick syn på en härlig virkad babyfilt.

Jag fotade den för att få lite hum om färgskalan. Vi misstänker lite smått att den inte var handvirkad, för det fanns en vit lapp nere i ena hörnet. Tyvärr var vi så blyga att vi inte vågade gå och fråga vare sig av babyn eller hennes mamma!

Här är en nästan färdig Qvidi-Mina tröja i bomull. Urläcker! Så snygg på virkerskan. Ett jättejobb, som hon har gjort. Nu fattas kanterna och sen är det bara att börja använda den fina tröjan.

Vi blev bjudna på supergod blåbärskaka. Tack!

Jag gick direkt från Café Vaherkylä till Almska gården och stickade där färdigt den andra vanten

Stickning (och virkning) gör mej lycklig. Har inte hunnit harma mej över min söndriga plåtlåda så värst mycket även om det känns lite besvärligt att vara billös. Senast i lördag måste den vara fixad, annars... ja, så annars vad då? Hmm, kan man strypa en ovillig mekaniker? En sån mekaniker, som hummar och säger:
- Det här är mycket värre än jag trodde.
- Ja, men än sen då. Bromsröret måste ju lagas. Punkt slut! Det kan inte ens vara någon diskussion om saken.
Lördagen är här snabbare än kvickt!

  #blogg100_2017_69

Inga kommentarer: