lördag, januari 10, 2015

Tre på en vecka

Inom loppet av en vecka har jag fått tre mönstertidningar. Nåja, fått och fått, måndagens mönstertidning var ju ett inköp. Jag ville ju se hur förnyandet av tidningen lyckats.

I torsdags väntade Suuri Käsityö nr 1-2015 på mig i postlådan då jag kom hem från jobbet.
På pärmbilden ståtar självaste Veera Välimäki. Bra så. Det är dags att finska designers lyfts fram. I den estniska systertidningen Käsityö är man alltid noga med att betona vem som designat mönstren och hur skickliga skaparna är.

I veckan har jag alltså bläddrat i tre mönstertidningar och vad gör jag på fredagen i mataffären? Jo, jag går via tidningshyllan till kassan. Det kan ju finnas nån spännande ny mönstertidning som jag ännu inte har sett!!!! Höh, säger jag bara. Visst fanns det en som hette Myssyjä (Mössor), men jag lät bli den. Tyvärr var jag så fokuserad på mönstertidningar att jag glömde bort att kolla in datatidningarna, som skulle varit till nytta i mitt jobb. Suck!

I veckan har jag alltså bläddrat i tre nya mönstertidningar utan att direkt falla för någon modell. Dags att avsluta prenumerationer, kanske?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag fick en prenumeration på Suuri Käsityökerho till julklapp. Till all tur inte hela året. Fanns inget i den nya som jag fastnade för. Tror inte det blir att förlänga prenumerationen. Jag kan inte heller gå förbi tidningshyllan i butiken. Pellinge famo

Inge sa...

Åh, skönt att höra att jag igen inte är ensam om det där med tidningshyllan. Kollade tidningen på nytt och kanske de där spetsstickade strumporna? Hmmm, men först måste jag nog få undan lite gamla ofärdiga saker.