fredag, december 23, 2016

GOD JUL!

Här ett kort inlägg medan jag fortsätter att vela hit och dit. Nu borde jag börja baka jultårtor, koka bondosten, baka tårtbotten, baka bröd... öhh... hjäälp...städa...slå in de julklappar vi ändå inte skall ha! Eeh... får jag sätta mej ner och virka lite istället? Det får jag väl, snälla, snälla...
Fast vet ni, nu drabbas jag av akut dåligt samvete. Unga husbonden, den rara gossen, levererade i förgår kväll drickan till julbordet. Och han har lovat steka köttbullar och göra makaronilådan. Jämfört med det så behöver ju jag göra nästan ingenting! Och jag är ju nästan inte på arbete heller! :)

Så frågan är nu: Vem skall ta mej i kragen? Och hur skall jag disponera min tid? Skinkan fixades igår, den är alltså stekt i ugnen och har fått godkänt av far i huset. Puuust! Jag behöver alltså inte rusa iväg till affären idag och försöka få tag på nån nödlösning.

Apropå tid ännu, jag borde ju nog inte sitta här framför datorn just nu... näää... skärpning Inge!
Men här sitter jag alltså och kollar lite håglöst runt och låter tiden rinna iväg... men det finns så mycket intressant läsning. Och förstås har min läsning med garn att göra, vad annat. Har bland annat fått reda på att det är Gunnar, som står bakom framgången med Novitas 7-bröder garn. Heja, Gunnar och tack för det!

Önskar er alltså en riktigt God, fridfull och stickig (eller virkig, om ni hellre vill det!) Jul!

Inga kommentarer: