fredag, december 07, 2018

På uppköp

Idag har jag turnerat runt hela halva dagen. Det började med att jag tillsammans med minstingen åkte iväg till min hulda moder. Hon hade som vanligt lusläst tidningarna och gav oss en helt underbar julklapp! Tack snälla underbara och generösa mamma! Hur skulle jag klara mej utan dig? Du är en pärla!

Efter besöket hastade vi iväg till stan så att jag kunde bunkra upp inför veckoslutet. Ett veckoslut då jag skall "grotta" in mej och inte sticka näsan utanför dörren, bara vara...
Nåja, lite jobba ändå, men endast på datorn!

Väl hemma igen, så bytte minstingen förälder och försvann iväg med sin fader. När de återvände åkte den yngsta hem till sitt och morfar i huset och undertecknad begav oss också iväg västerut, på uppköp.

Men vad tror ni att man kan handla i en sådan här affär? Just precis det, ingenting! Här finns ju vare sig garn, tidningar eller böcker. Morfar i huset hittar däremot ett och annat. Men tyvärr hittade han inte alla bildelar han skulle ha, så det blev att ringa till affären i den östra grannstaden och kolla om delen fanns där. Jo, det gjorde den, så iväg igen i snöfallet.
Nu har vi alltså bildelar och hoppas innerligt att de sen passar, annars måste vi först åka österut och sedan västerut och byta!

Bland leksakerna hittade jag nog en robot, men åldersrekommendationen är 8+, så då kan jag nog inte köpa en sådan till lilla M.

Önskar er alla ett riktigt trevligt veckoslut.

2 kommentarer:

Carita Liljendahl sa...

Eldoradot för en man!
Kanske för vissa kvinnor också.
Jag som inte handarbetar skulle kanske ändå hitta nåt i den här affären :-D

Inge sa...

Garanterat! Men mycket där är rätt obegripligt och jag har inte en ljusblå aning vad alla de där verktygen ska användas till. Lite teknik finns där ju också och för all del en hel del annat...