torsdag, oktober 31, 2019

Fest, te och havrehjärtan

Så har då veckan svischat förbi igen med expressfart. Som vanligt ligger jag lite efter och som vanligt lär det bli en sen natt. I morgon ska jag iväg på 120 års jubileums seminariekryssning och inget är ännu packat. Och nej, packandet måste ske ännu i natt, för jag har undervisning i morgon i grannstaden innan jag reser iväg. Håhåjaa... och ingen stickning har jag som jag kan ta med och tjaa inga kläder heller... ja, så det är alltså som vanligt!

I lördags var jag iväg till den bästa stadsdelen på 40 års fest. 
Det var Östnylands 4H, som firade.

Det var vackert dekorerat i Liljendalgården.

Trubadual Singers, Amanda Sallinen och Joel Enqvist underhöll med visor mellan alla tal och historiska tillbakablickar.

Eftersom jag satt i styrelsen en tid och till och med fungerade som ordförande ett varv, så fick jag bära den här dekorationen.

Alla tidigare styrelsemedlemmar och verksamhetsledare fick också en ros med sig hem. Fiffigt sätt att tacka för insatsen, ingen nämnd och ingen glömd.

Jag satsade mina sista slantar på snabblotteriet. Vinstbordet dignade, en tradition när det gäller Östnylands 4H.
Och jag lyckades få hela två vinster! Inte illa!

Dubbelmorfar trodde att M skulle få den här pennan, men pytt heller. Jag behöver förstås en sådan här med hela tio olika färger. Rena rama lyxmodellen! Har dock inte hunnit kolla ännu om den ens är bekväm att skriva med.


I tisdags blev jag glatt överraskad av den här fina gåvan då jag avslutade en kurs, tredje för den här veckan. Underbara deltagare, som får mej alldeles tårögd. Stort, stort TACK för den här fina gåvan! Nu kan jag njuta länge. Och till råga på allt ett handbroderade kort! 

Igår kväll var jag iväg till grannkommunen norrut i den bästa av byar. Där var det undervisning i Gmail, som gällde. Och där vet ni, där tas pauserna på allvar! Igår bjöds vi på supergoda havrehjärtan, stora donitsmunkar, croissanter och chokladkex. Knappt jag orkade gå ut till bilen sedan efter det kalasandet. Känner stor tacksamhet för att jag får träffa alla trevliga kursdeltagare. Hur skulle jag klara mej utan er? Tack för att ni finns!

Och nu, nu är det dags för mej att ta packandet på allvar och sätta igång. Jag kommer garanterat att somna vid middagsbordet i morgon kväll. Gäääsp!

Önskar er alla ett riktigt skönt veckoslut! 
Här blir det igen några dagars avbrott i skriverierna. 
Ha det nu riktigt bra så länge och gör inget som jag inte skulle ha gjort.

Inga kommentarer: