fredag, april 09, 2021

Glatt överraskad

– Nå, e du färdig, frågade dubbelmorfar något stressad igår på eftermiddagen då han kom hemskyndandes från grannbyn. Jag satt och jobbade framför datorn och var inne i helt andra världar..
– Färdig för vad?
– Jag måste iväg till Puuilo efter lite delar.
– Jaha, svarade jag medan jag intensivt funderade. Puuilo? Finns där alls någonting, som jag är intresserad av? Skulle det ändå inte vara bättre att sitta hemma och virka?

Å andra sidan, vem vet med covid-19 när det är slut på små utflykter till västra grannstaden. Så på nolltid var jag färdig och så åkte vi iväg. 

Och vilken tur att jag följde med!

Så här såg nämligen garnhyllan i affären ut. Drops bomullsgarner och alpackagarn, Novitas fiskargarn och mitt emot en hylla fullproppad med snörgarn för makramé och tubgarn för mattor från Lankava. Oj, så glatt överraskad jag blev.

Jag ska ju inte ha mera garn, men vill ändå testa de här två bomullsgarnerna. Det undre kommer jag att genast använda till ett virkprojekt. Men först ska jag virka färdigt en dockkjol på frihand. Vill inte ha flera UFO:n och vill bli av med beställningsjobben, så jag kan göra lite annat sedan.

Önskar er alla ett riktigt skönt veckoslut!



Inga kommentarer: