lördag, maj 31, 2025

När den är som bäst

Nu ber jag tusen gånger om ursäkt, för att ni blev utan mitt dagliga inlägg igår. Det beror helt och hållet på att jag efter det sköna bastubadandet slocknade i gungstolen! Kan ni tänka er! Mitt i allt var jag helt borta och visste inget om omvärlden. Det tar på att bada bastu! Jag vaknade först vid 23.30-tiden och då återstod inget annat att göra än att stiga upp från gungstolen och lägga sig mellan lakanen i sängen. Att skriva blogg mitt i natten var inte ens att tänka på.

Just nu är rabarbern som allra bäst.

Och nu har vi mycket av den varan, så jag vände de små tunna skivorna i socker och potatismjöl.

Och simsalabim, så hade vi, för att citera bisin min någonting "exceptionellt gott" till kvällskaffe/teet. Nu är rabarbern som bäst och man borde ta vara på den. Men vad ska man laga av den och hur?

Önskar er alla en fin söndag.

4 kommentarer:

AK sa...

Här gjordes rabarberdricka, gotteligottgott

Inge sa...

Mums! Måste jaga lite flaskor först, så kanske här också blir rabarbersaft av något slag. Kräm och soppa skulle också vara gott.

Anonym sa...

Gör en chutney av en del! Så gott med ingefära o chili.😀

Inge sa...

Tack för tipset. Måste testas.